Friday, August 6, 2010

Tiigri keeks

Vaja läheb:

200g margariini
3dl suhkrut
2tl vanilliruhkrut
3 muna
4dl jahu
2tl küpsetuspulbrit
1dl piima
2,5 sl kakaopulbrit


Valistamine:

Sega või, suhkur ja vanillisuhkur valgeks vahuks. Lisa munad ükshaaval, sega , siis jahu, küpsetuspulber ja koor. Sega korralikult et ei jääks klimpi. Võta 1½ liitrine piklik küpsetusvorm, määri võiga ja puista üle riivsaiaga. Täida vormist 3/4 tainaga. Sega kakao ülejäänud tainaga, vala vormi ja tõmba tainanoolijaga läbi taina, et keeks jääks siiruline. Küpseta 175 C juures, ahju alumises osas u 60 minutit või kuni kook kekselt puutikuga proovides läbiküpsenud. Lase koogil veidi jahtuda ja tõsta siis vormist välja ning lase jahtuda rätiku all.

No comments:

Post a Comment